Κοπή πίτας για το 2014

Την Βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος μας «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στην πολιτιστική του στέγη σε μια όμορφη, λιτή, περιεκτική εκδήλωση, όπου παρευρέθηκαν παιδιά, γονείς, φίλοι του συλλόγου και αρχές του τόπου μας.

Ο πατέρας Ιωακείμ ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στο σύλλογο και σε όλους τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Α. Κασιμίδης αφού ευχήθηκεεκ μέρους της διοίκησης, ευχαρίστησε όλεν τον κόσμον για την παρουσία του και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και στις πολυποίκιλες δραστηριότητες του τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους της οικογένειας της «Παναγίας Σουμελά» Κατερίνης, όλων αυτών των θερμών εθελοντών που κάθε φορά που θα ζητηθεί το υποστηρίζουν.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης η χορωδία τραγούδησε τα κάλαντα και άλλες παραδοσιακές μελωδίες. Αμέσως μετά νεαροί εκκολαπτόμενοι λυράρηδες-τραγουδιστές και νταουλτζήδες από τα αντίστοιχα τμήματα εκμάθησης έπαιξαν και τραγούδησαν δείχνοντας δείγμα της δουλειάς που γίνετε εκεί.

Την παράσταση φυσικά «έκλεψαν» οι μικροί χορευτές όπου παρουσίασαν ποντιακούς χορούς όπως μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά του συλλόγου.

Η Διοίκηση της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης
εύχετε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, Πρόοδο !