Κατάθεση στεφανιού από τον πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» στην εκδήλωση μνήμης και τιμής στα θύματα κατοχής στον Σ. Σταθμό.

Για μία ακόμη χρονιά ο σύλλογος έδωσε το παρών με την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των 43 θυμάτων που εκτέλεσαν οι Γερμανοί  την 23η Φεβρουαρίου 1943 πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης.

Στην εκδήλωση, που – παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου – διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης παρέστησαν επίσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης (ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης), η η Βουλεύτρια Πιερίας Μπέττυ Σκούφα (ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων), ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Φάνης Τερζόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης, καθώς και εκπρόσωποι: της Βουλευτ. Πιερίας Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου, της Αντιπεριφερ. Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, του Δήμου Ελασσόνας & Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδίου Ελασσόνας (πρόεδρος Ευάγγελος Σιάτρας), της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου (Πρόεδρος Θωμάς Μέλλιος), της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Κατερίνης, κ.α. εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων (Αη – Δημητρινών, Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος», Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά», Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»). Επίσης, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.
                                        

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ.Μιχάλης Χατζειπίδης εκπροσωπώντας το σύλλογο κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.